Surfar trots stress

Sitter på jobbet och fusksurfar... Eller egentligen inte. Men jag borde jobba i alla fall.

Aaaaanyways - jag kom över denna artikel (ja, bilden är en länk - klicketi-klicka för att komma dit):



Artikeln berättar att Glamour i USA gjort en undersökning som visar att amerikanska män tycker det är osexigt med nätstrumpbyxor, röda läppar och troslöshet...

Hmm... Är inte det TVÄRTEMOT vad vi kvinnor är uppväxta med att tro? Det är ju just denna bild kvinnor växer upp med och uppfattar som det ideala för att förföra en man på ett sexigt och jävligt porrigt sätt!

Jag tror att amerikanska glamour har gjort en kupp! De vill få bort "idealet" med detta och påstår att män tycker att det är sexigt för att få bort beteendet från unga tjejer. SKITBRA!

Men det finns ju ett annat alternativ också. Men det är bara så jävla sorgligt: att männen som besvarat undersökningen egentligen inte förstått vad de svarat på för något....

(för inte kan det väl vara sant?!?.... hahaha)

// Jenny

Jamie T

Jag har lovordat killen tidigare. Och beundrat honom några år nu.
och ÄNTLIGEN så kommer jag få se honom live! WOHOO!!!

26/10 på debaser.

Fatta lyckoruset!!!


(bilden är en länk, klicka om du vill veta mer)

// Jenny

Back from London!

Jäklar i min lilla låda vilken underbar helg jag hade i London!

Kontot har jag inte vågat titta på ännu, så jag väntar på ett redigt bombnedslag när jag väl vågar mig in på internetbanken... Men shoppa har jag gjort. Massor. Och druckit vin. Och öl. Och sprit. Har gått på kändisklubbar (hahaha, har intresseklubben antecknat?). Har hånglat med en skitsnygg engelsman (oh my god). Bar-hoppat från little venice till paddington. Och i Soho. Har dansat till liveband. Lärt mig hur man säger "Oh Really" utan svengelsk dialekt. Samt även "got it".

SÅ JÄVLA BRA HELG.

Sen så kommer man tillbaka hem till ett mycket kallare Sverige. Ett mer folktomt Sverige. Ett mer färglöst Sverige. Ett Sverige som är lite mer mainstream.

Jag är redan uttråkad av mig själv.

Nästa år ska vi åka på kanalbåttur i England. Yes. Tills dess: 97 dagar kvar till 138 dagar i Sydostasien. Ska bli skönt.

Känns kanske lite onödigt att gå och kolla på häftiga hyreslägenheter mitt innanför tullarna i Sthlm när man ändå inte kommer bo så mycket där det närmaste året.

Hur flyttar man till London?


// Jenny

Vi fortsätter på manshattemat

Det är ju till större delen män som är brottslingar. Det är till större delen män som är grova brottslingar. Det är troligen bara män som utfört kuppen mot G4S. Och jag är förbannad. Det är det enda jag vill tillägga i debatten.

Imorgon åker jag till London!! WOHOO! Ska bli skitkul.

Men idag är jag superstressad. Har varit en LÅÅÅÅNG dag. Har avslutat den med ett 75 min boxpass. FY FAN kan jag säga - vad trött jag är nu. Men jag kan inte gå och lägga mig ännu. Måste duscha och packa klart.

Därför ska jag sluta blogga nu.

Vi hörs på måndag!

Cheerio!

// Jenny

Packlista London

  • Trosor
  • Strumpor
  • 3 olika BHar
  • Shaper
  • 3 jeans
  • 2 tights
  • 2 klänningar
  • 2 koftor
  • 1 kavaj
  • 1 tröja
  • 1 par converse
  • 1 par stövlar
  • 1 par pumps
  • 10000000 linnen och t-shirtar
  • Necessär
  • Smink
  • Pass
  • försäkringskort
  • Cashelitos (kr och £)
  • Reseapotek
  • adapter
  • kamera
  • diverse laddare
  • en pocketbok
Har jag glömt något?
På torsdag kväll åker vi. Ganska exakt två dygn kvar. Shit vad jag längtar, och shit vad jag har planerat att shoppa och framförallt att ha roligt!
Vi har skrivit upp oss på diverse gästlistor på diverse ställen så vi slipper stå i kö allt för mycket. Vi ska ju trots allt till fyra ställen bara på fredagskvällen :S
// Jenny

Kvällen bjuder på detta:



// Jenny

Vad skönt det är att stryka saker från sin "att göra"-lista

Jag tillhör den kategorin som tycker om ordning och reda. Oftast. (Inte för att det märks hemma hos mig. Men när jag inte är hemma ska det vara ordning och reda).

Det är alltid städat på mitt skrivbord, (om jag inte är mitt uppe i en uppgift såklart, då behöver man sprida ut papper ibland!) och jag har stenkoll på var jag har saker och ting i små plast- och pappersmappar. Jag gör även listor på allt jag ska göra OCH använder uppgiftsfunktionen i outlook. Det kanske inte låter optimalt - men för mig är det det.

På mina papperslistor har jag saker som jag ska göra under dagen. T.ex. skriva klart ett dokument, om någon behöver kontaktas eller en uppgift som man kan joxa med när man har tid över. I outlooken har jag uppgifter som behöver påminnelser. Uppgifter som har utsatta tider för sig och som kan vara brådskande. Skitbra system!

Och det är så jäkla skönt när man sitter i slutet av veckan och bara ser en massa kladd på papperslistan - det är överstruket, överkryssat, överkluddat, avbockat eller bara utsuddat. Då känner man sig riktigt nöjd!

Men ibland kan ironin ang listorna vara påtaglig. T.ex. att jag på min "att göra"-lista hade att skriva ytterligare en "att göra"-lista. Nämligen "att göra innan London"-listan...



// Jenny

Manshatarvecka? Någon som vill vara med?

Just nu känns det som att jag har lite av en mashatarvecka. Ofrivilligt. Men ibland blir man bara inte klok på vissa män! Observera att jag INTE dömer ALLA män och att jag INTE tycker att alla män ingår i denna kategori, men vissa gör det tyvärr. Så är det bara.

I morse powerwalkade jag till nyhetsmorgon som hade plockat dit killarna från moderaterna som nu har startat "moderatmännen" - ett mansförbund. Detta för att de tycker att man inte tar tillräckligt med hänsyn till männen i dag. Speciellt inte i politiska sammanhang. Männens situation diskuteras inte tillräckligt.

Jag måste först och främst säga: självklart kan män få ha förbund som sysslar med jämställdhetsfrågor också. Det kan ju vara bra med perspektiv från både manligt och kvinnlig håll. Och som precis som kvinnoförbunden jobbar för lika rättigheter, skyldigheter, möjligheter.. för både kvinnor och män. OSV Det är ju även viktigt att lyfta fram att män ska ha lika rätt till sina barn som kvinnor har (nu pratar vi inte abort, utan i allmänhet om redan födda barn)... De ska ju även lyftas fram att vissa saker som män utsätts för i samhället är lika förkastligt som det som förtrycker kvinnor.

Men när man uttrycker sig som att MÄN inte får tillräckligt med plats, att man inte tar tillräckligt med hänsyn till män, då går jag i taket av helt okontrollerad ilska och känsla av orättvisa och tänker: VAFAN! Hur i helskotta kan man ens tänka tanken att man inte tar hänsyn till män? Allvarligt. Män har varit i fokus, män har varit rättesnöret, män har varit "herre på täppan", män har haft makten, MÄN HAR VARIT NORMEN typ ALLTID.. Ja, ALLTID. Kvinnor har det senaste (typ) halva århundradet fått ta lite plats. Har fått lite uppmärksamhet och vunnit lite mark. Men fortfarande så är vi SÅÅÅÅ långt ifrån jämställdhet att man blir mörkrädd när man tänker på det.

Och då tycker moderatmännen att männen inte får tillräckligt med uppmärksamhet. Man pratar inte om att unga killar idag faktiskt också skär sig och mår dåligt, man gör heller inte uppror mot omskärelse m.m. Deras debattartikel kan du läsa HÄR.

Personligen tycker jag att artikeln är lite som ett klagobrev på feminister för att de kämpat för kvinnan men struntat i mannen. Det känns som att det kommer bli en kamp om vilket kön som ska få flest rättigheter och möjligheter. Det känns tråkigt och absurt. Varför kan vi inte bara alla vara lika och tycka att vi alla är lika mycket värda? Dessa killar behöver gå lite kurs i normkritiskt tänkande tycker jag!

Och tillslut vill jag avsluta med: VAFAN!!

(och alltså, jag hatar inte män. Jag tycker de är rent av underbara oftast. Det är bara det att jag kan tycka att det känns jävligt surt att vara kvinna i en mansvärld ibland.)



// Jenny

Ja, vad ska man säga

Idag har det hänt grejer. Efter en jäkla torka på några månader (minst två) så har man helt plötsligt tre intresserade efter sig. Tyvärr är det ju ingen som man känner något större intresse för. Men är det inte alltid så? (I alla fall för oss singlar) Att intresset bara går åt ett håll. Så jag får väl bita ihop, le och vara glad och hoppas på bättre tider. Man får ta åt sig av uppmärksamheten, gå på en trevlig dejt och sen "let them down easy". För man måste ju ge dem åtminstone EN chans. Right?

Annars har dagen varit rätt så o-givande. Jobbat - urtråkigt. Satt helt själv på kontoret och hade nästan ingenting att göra... Sen har jag tränat, vilket var halvt misslyckat för trots att jag tränade med PTn så blev jag knappt svettig.. Känns lite meningslöst!

Och det här blogginlägget blev ju rätt meningslöst det med. Så jag slutar nog här. Punkt.

PS: Varför måste jag lägga in radbrytningar själv? STÖRT!

// Jenny

Back from the sea!

Jag är tillbaka. Och jag är hel. Och faktiskt var jag rätt fräsch igår. Blev inte så mycket festande på båten. Även om det självklart blev en del. Men det var ju inte direkt någon Bandit-kryssning så det var ju knappast något drag på båten, och inte heller någon vidare bra musik... Så det var en okej kryssning och vi hade roligt tillsammans jag och Ekan!

Det enda som var en typisk kryssningsgrej som jag ALLTID.. ja A-L-L-T-I-D råkar ut för är killar som helt oprovocerat får för sig att "hoppa" på mig. (men då menar jag inte med våld..)
Denna kryssning var det en kille i hissen som tyckte att jag såg ut som hans arsle. Vilket han gladeligen tyckte att alla i hissen skulle få veta. Jag körde en comeback att jag hellre såg ut som hans arsel än hans ansikte - vilket fick honom att tappa fattningen lite. Men i övrigt så gick det bra att bara skratta åt honom. Så jäkla patetiskt. Det sjuka var ju att det var helt oprovocerat. Jag fattade noll när han började. Och jäklar vilket hårigt arsle han måste ha!

Tidigare har jag råkat ut för en kille som inte kunde ta ett nej när jag inte ville dansa med honom. Han tyckte liksom att han var "värd" att bli dansad med, men jag kände att jag verkligen inte ville det. Och då hoppade han på mig och sa att jag tyckte att jag vara så häftig och snygg bla bla. Vad kan man göra - ja skratta åt det.

En annan gång stod jag och Anry och snackade och hade skittrevligt. Så kommer det fram en kille och slänger ur sig: Tack som fan. Varså god svarar jag. (vad ska man säga? Jag har inte sett människan innan) och jag och Anry pratar vidare. Då tar han min drink och häller den över mig (dock inte i håret tack och lov, så det var ju bara att gå ner i Hytti och byta top..). Då skrattade jag dock inte så mycket. Jag blev mest förbannad. Men han såg så jävla labil ut så jag gjorde ingenting åt saken (han såg jäääävligt hög ut).

Men varför råkar jag ut för såna puckon? Okej visst, nu talar vi om kryssningar, det är ju rätt allmänt känt att det är rätt mycket puckon som åker på dessa båtar. Men det är ju så sjukt oprovicerat. Jag måste tydligen se jävligt prococerande ut i bara mig. Och fine - killar kanske tycker det är provicerande med en tjej som är 180 + rätt höga klackar. Men ändå. vad är grejen? Någon som kan förklara?



// Jenny

God morgon alla morgonpigga! Och till er som inte är så pigga: morgon!

Vaknade upp med smärre tilltäppning i näsan och någon som kunde liknas vid måndagens sjuktillstånd.. INTE BRA! Så jag har bara proppat i mig en massa vitaminer nu på morgonen; Berrocca, C-vitamin, Mitt Val kvinna, Echineacea... bla bla. Så håller vi tummarna och hoppas att det inte bli värre innan jag åker till London nästa torsdag!! (eller att jag hinner bli frisk!)

Men ikväll bär det av på böljan den blå (eller grön som den ju är i Östersjön...)
Vi ska nämligen åka kryssning!


Moi och en kär vän har scorat en gratiskryssning. Hytt, buffé frukost och lunch - heeelt gratis! Så jäkla bra. Och billigt! Så det ska bli riktigt roligt. Men jag ska väl ta det hyfsat lugnt och inte dricka skallen i bitar. Som sagt, min kropp verkar ju inte vara helt med på noterna..!


Men nu ska jag ta och pallra mig ur sängen till apoteket, sen ska jag packa och sen kanske gå på en utställning om Kambodja mellan -75 och -79 (Pol Pot regimen)
Adios amigos!


// Jenny

belöningar

Just nu håller jag på att göra en kroppsrenovering vilket innefattar att bla sluta äta skit och börja träna ordentligt, men främst att gå ner en massa i vikt. Mitt delmål 1: gå ner fem kg till 75 kg till den 20e oktober.

De säger ju att man ska sätta belöningar som man får när man når sina mål och delmål - och de ska INTE vara i kalorier. Och belöningar har jag funderat på utan att komma på något bra... Jag menar, jag är ju så jäkla impulsiv så jag köper ju det jag vill ha när jag vill ha det (förutsatt att jag har pengarna). Så jag har haft lite svårt att komma på en tillräckligt bra belöning för mig själv..

Men idag kom jag på det!

Når jag 75 kg till den 20e oktober så ska jag belöna mig själv med minst ett par Jimmy Choos på H&M!!!

Värsta bästa belöningen! Och värsta hemska straffet att INTE få köpa Jimmy Choos när de är så lättillgängliga!!

Så nu kan ni ger er fan på att jag kommer gå upp 05.30 (på vardagar) för att powerwalka en timme!


// Jenny

Spider pig spider pig...

Den här veckan har jag smånynnat på spider pig ganska mycket. Får den inte ur huvudet. Inte för att det gör något. Men det är ju inte en så lång sång, så det blir lixom bara samma heeeela tiden..

Spider pig spider pig, does whatever a spider pig does.
Can he swing from a web? No he can't - he's a pig.
Look ooooooouut he is a spider pig!

Enformigt - ja. Men himla roligt!

Klicka HÄR eller på bilder för att höra orginalet!


// Jenny

Jag undrar...

Varför måste man förklara sig när man inte svarat i mobilen när någon ringt? Eller när man behövt trycka bort samtalet till upptaget, då måste man ju också ge uppringaren en förklaring...
Varför?
Det är väl ändå ganska självklart att man inte kan/vill ta samtalet just då. Det är väl egentligen ingenting man behöver förklara?

Självklart så finns det ju tillfällen då man helt enkelt inte vill svara för att man helt enkelt inte vill prata just då, eller för att man inte vill prata med personen alls. Men det är väl också något som man egentligen inte behöver förklara?

Jag tycker det är absurt att man ska behöva förklara sig för att man inte svarat i telefon! Acceptera att man inte kan vara tillgänglig 24/7!!



// Jenny

TGIF

Åh vad segt det var att gå upp i morse. Och inte blev det lättare av att jag tyckte det luktade lika mycket rutten katt i min lägenhet som det precis gjort i min dröm. Vidrigt att vakna upp till inbillad rutten lukt!

[Här tänkte jag först lägga upp en bild på en rutten katt, men insåg att det nog skulle vara för smaklöst]

Så av förklarliga skäl blev det ingen powerwalk i morse... Men å andra sidan ska jag på Box ikväll! Ut med aggressioner!! :D



// Jenny

SUPERWOMAN!!

Fan idag har jag varit så jävla bra! Så JA, jag förtjänade faktiskt lunchshoppingen!

Efter jobbet har jag:
1. Tränat hårt som fan! (se bild i föregående inlägg)
2. Tvättat en massa kläder.
3. Lagat (riktig) middag
4. Gjort lunchlåda till i morgon
5. Städat
6. Dammsugit
7. SKURAT
8. Diskat
9. Torkat av HELA köket (okej - kokvrån)
10. Bokat buffé på båten (det är jobbigt att prata med finlandssvenskor som faktiskt inte förstår vad man säger)
11. Städat badrummet
12. Blonderat mitt hår (utväxten..)
13. Vikt kläder
Jeez! Jag behöver ju inte göra ett jota resten av helgen!
Bild... internet nånstans - bildsökte superwoman på google, glömde spara adress.


// Jenny


Snart är torsdagen slut och då är det bara fredag kvar, sen är det HELG!

Efter jobbet ska jag till gymmet och köra stenhårt! Måste ju väga upp för alkoholen som kommer slinka ner i helgen. Ska på kryssning.. Det brukar resultera i allt för höga alkoholhalter.



// Jenny


Mitt mitt mitt!! (Jag är en dålig människa!)

Lite lunchshopping.. bara för att jag ville ha!



//Jenny

ÅÅååh vad choklad är gott!

... ville bara säga det...!


Bild HÄRifrån

// Jenny

morgonstund...

Det är inte personen på bilden som skrivit inlägget. Bilden är hämtad från INTERNET.

 

I morse gick jag faktiskt upp 05.30 och powerwalkade i 45 min. Det var jobbigt, men förvånandsvärt skönt. Ska nog göra det minst tre gånger i veckan. Helst fem. Men jag gick ju inte utomhus, jag gick ner till gymmet och körde på löpbandet. Det är för mörkt på mornarna nu för att jag ska våga dra mig ut i naturen. Snuskgubbar finns ju överallt nu för tiden!

Annars är det bara en vecka kvar tills min weekend i London!!
Jisses vad jag ska shoppa! (men efter London har jag shoppingförbud resten av året.. :( )

// Jenny



 


Ny mobil!!! eller.. jag menar.. Självklart sitter jag ju och jobbar!

 

En sån där rackare har jag fått på jobbet. Ja.. alltså, det är ju jobbets telefon, men den är min... på jobbet. Så nu sitter jag mest och pillar med den.. fast jag borde läsa om mångfald och normkritiskt tänkande...

Svårt det blev.. Normkritiskt tänkande... ny mobiltelefon...

Men visst är den fin? Och visst blir ni lite avis? (det enda som hade varit bättre hade ju varit om jag fått en iPhone...)

 

// Jenny


Lets fejk it!

Igår kväll bestämde jag mig för att jag skulle jobba idag.
Och inte bara skulle jag jobba idag. Jag skulle dessutom gå upp tidigt och köra en powerwalk innan jobbet eftersom jag bara legat och latat mig och ätit glass i två dagar. (Man behöver glass när man har ont i halsen!)

Jag klarade i alla fall ett av två: orka gå upp halv sex för att powerwalka... Men nu sitter jag på jobbet i alla fall. Och det känns okej. Lite luddig huvudet... men när är man inte luddig i huvudet egentligen? Så jag låtsas att jag är frisk och kör på så får vi se hur länge det håller!


Warwick avenue

Jag är imponerad..
Jag utser denna tjej till vinnare i idol 2009! Det är liksom klart nu...

// Jenny

att vara sjuk eller att icke vara..

Det känns som att min kropp spelar mig ett spratt. När jag ligger i sängen och bara inte gör något (typ kollar på film eller läser) så känns det som att jag bara löjlar mig och att jag inte alls är sjuk.
Men så fort jag reser på mig och får för mig att göra något så känner jag mig hur crappy som helst. How can that be?
Straffas jag för att jag INTE är lat? Eller vad är det frågan om?!
Jag tänker ialla fall gå till jobbet imorgon. Vi får se hur det går..!
Men för ikväll tänker jag vara sjuk i alla fall. Hosta och glo på film.
// Jenny

Hollywoodfruar vs kändisdjungeln

Sjuk som man är så kan man slappa framför teven med gott samvete!
Nu tävlar hollywoodfruar mot kändisdjungeln om min uppmärksamhet. Inget av programmen är speciellt spännande.. MEN det är liiite roligare att titta på hollywoodfruarna. Man blir faktiskt lite chockad, svensk som man är, när morsan tar med ungarna för lektion att hantera vapen "ja de måste ju veta vad de ska göra med vapnet om de skulle kunna få tag på det från någon som hotar dem"...
Allvarligt.. Om du blir hotad med ett skjutvapen, är din första tanke och ditt första agerande att ta vapnet ifrån mannen?
Jag kanske bara talar för mig själv, men jag skulle nog INTE försöka mig på det...!
Detta i samma program som vi får reda på att Paul Anka troligtvis får en avsugning varje morgon!
Men när klockan slår 22 ska jag genast kolla på säsongsavslutningen (s 02) av True Blood. Det är Mighty spännande! Hur ska det egentligen gå??? (och såklart kommer jag dreggla lite över Alexander Skarsgård... mmmm)
// Jenny

I am sooooooo bored..

Även fast jag sov mellan 12 och 17 och nu alltså varit vaken i en halvtimme, så är jag så totalt uttråkad av att vara sjuk!
what to do?!?

Drickgröt?

Har ni någonsin hört talas om något så äckligt?
Det slår nästan kalles kaviar med banan... Men bara nästan!!
// Jenny

Nöff nöff

Idag är jag sjuk. Det var jag igår med.

Jag tror inte att jag har så mycket feber, men det känns som att jag har minst 40 grader! (men min termometer har slut på batteri så jag kan inte kolla). Däremot har jag jätteont i halsen och känner mig som en bomullstopp i huvudet. Som att hela hjärnan skulle vara vadderad i en massa bomull men ändå gör ont.. Och ljuskänslig är jag. Man skulle kunna tro att det var migrän. Men det tror inte jag. Jag är bara SJUK!

Fast jag var sjuk så gick jag till jobbet imorse.. jag tycker det är SÅ himla tråkigt att ligga hemma och vara sjuk. Finns ju inget att göra och bara en massa kassa serier på teve... BLÄ. Men jag blev hemskickad från jobbet. Det var ingen som uppskattade mig icke så friska närvaro... Vilket man ju kan förstå..

Så nu ska jag ligga och läsa. Interview with the vampire. Bra bok! (Bra film också, men bättre bok).

Någon som annars har något tips på vad man kan göra när man är hemma sjuk?

Planer-i planer-a!

Jag har slutat spela GH.. knights of cydonia med muse fick mig på fall.. Orkade inte med alla hammer-ons och pull-offs.. bla bla (men låter är super! klicka på länken för att lyssna)

Nu sitter jag återigen och kollar på kändisdjungeln.. Det är faktiskt ganska underhållande. Men mest är det för att reka! Nu är det ju blott (hahahahaha) 114 dagar kvar innan jag och kronärtskockan (min lilla plastsyrra) åker till andra sidan jorden och just -Malaysia. Ja, det är i alla fall där vi börja. Så kändisdjungeln i Malaysia känns ganska bra att titta på!

Och igår fick jag ju vår Sydostasienguidebok! Har redan hunnit läsa en hel del i den och tanken är (såklart...) att hitta vad vi ska göra och titta på.. Och såklart var vi ska åka. Hur spenderar man egentligen 4,5 månader i sydostasien bäst? Hur jag än vrider och vänder på det så känns det som att det är på tok för kort tid! Vi vill ju göra allt och samtidigt slappa en massa på alla fina stränder..

Men för er alla som tänkte tanken, nej det är INTE den gula bibeln. Tänkte prova på något annat den här gången och inte försöka följa de alltför typiska backpackertipsen. Man kanske kan hitta några guldkorn som INTE är fullt exploaterade med full-moon partys och manikyrer på stranden? (som phuket, vi kommer inte sätta våra flip-flopsbeklädda fötter där!).

Men för att förtydliga ytterligare så är jag inte SÅ naiv att jag tror att vår guidebok är i grunden annorlunda från gula bibeln. Självklart är de snarlika.... MEN det finns säkert några skillnader ;)
// Jenny

Waaaah, LÖRDAG!

Så kan man ju tänka.. OM man skulle haft något intresse för att faktiskt göra något. Själv har jag haft noll lust att göra något inspirerande idag, och så har det också blivit.
Tränat - check!
Sovit middag - check!
Köpt lördagsgodis - check!
Nu spelar jag guitar hero (nr 3) och försöker klara Tenacious D - The metal. Den är jobbig...! Nyss klarade jag 16% på hard.. Rent utsagt strålande dåligt.... Men jag försöker igen.. och igen.. och igen... och igen...!
// Jenny

Update: Jag klarade låten nu. på tredje försöket... Nu blir jag inkallad på encore!


Jag glömde ju...

I min iver att äntligen ta mig tid att se "lesbian vampire killers" så glömde jag ju att det både är idol-uttagning och kändisdjungeln ikväll.. Måste ju givetvis se alla som gör bort sig i idol och höra alla underbara röster som går vidare. Kändisdjungeln kan man i alla fall kolla om det är värt att se, låter i alla fall som att det kan vara underhållande!
Men SEN blir det lesbian vampire killers. Garanterat.
Mest är jag egentligen kanske bara nyfiken på om det är vampyrerna eller vampyrdödarna som är lesbiska....!
// Jenny

Fredagsmys!

Ikväll ska jag banne mig fredagsmysa!
Jag är så jäkla trött. Det har varit en konstig vecka med sena och tidiga kvällar. Illamående och träning.
Men ikväll blir det defenitivt fredagsmys. Med mig själv. Det näst bästa som finns! Jag får äta vilken skit jag vill, ha på mig vad jag vill utan att känna mig sunkig, prutta så mycket jag vill och dessutom titta på vad jag vill!

Ikväll ska jag först boxas på friskis. Träningsfreak som jag blivit så ser jag faktiskt fram emot det! Det är ju hur kul som helst att slåss hårt! (i alla fall så länge det inte gör ont "på riktigt"). Sen ska jag slappa framför en film. Det blir nog till att se "Lesbian vampire killers". Har ingen aning om vad det är för film. Det var lillebrorsan som rekomenderade den. Och jag tror att jag kommer gilla den....! Vad tror ni?

// Jenny

Skräck är bra... på TV!

// Jenny

ÄNTLIGEN

I måndags släpptes Jamie Ts nya album, Kings & Queens. ÅÅH som jag har längtat efter nytt från honom. Sticks n' stones som kom tidigare i år var ju helt underbar, men man har ju hunnit lyssna en hel del på den, man vill bara ha mer och mer!
Han har ett helt fantastisk sound och med riktigt skönt brittiskt uttal kan man inte bli annat är förälskad i hans musik.
Ska genast ta hem skivan och ladda min gamla och halvtrasiga iPod och njuta på promenaden till jobbet imorgon!
Bild från www.jamie-t.com
// Jenny

Storhetsvansinne

Följ min blogg med bloglovin

Som ett litet stort rockband

Midnight Scraper var hur bra som helst igår! Vilka rockstjärnor de är! När de slår igenom (ja, när, inte om) så kommer de slå ordentligt!
Scennärvaro, utstrålning och bjuda på sig själva!





Dessvärre var det inga andra bra band som spelade, så inga nyupptäkter. Bandet innan MS hade ett hyfsat sound men, som Laila Bagge uttryckte det i idol, så totalslaktade de bra låtar med sitt sound. Det blev helt enkelt för mycket!

Back to work!
// Jenny


En kväll i en källare

Dags att göra sig i ordning för kvällen!
Det blir först en halvlek VM-kval på något ställe i Gamla stan.
Sedan sticker vi till kolingen och kollar in midnight scraper. Ett svenskt band som faktiskt påminner om tidiga stones (the rolling stones såklart). Det ska bli skitkul att se dem live!
Midnight scraper
Bild lånad från http://www.myspace.com/midnightscraper
// Jenny

Så där ja!

Välkommen till bloggen!
Nystartad och fräsch.
Halvanonym och ..?
Ja, det märks nog om ett tag vad det blir av det här.
// Jenny